Kuka olen?

Kiva, että löysit sivuni. Tällä sivulla kerron vähän itsestäni. Tervetuloa mukaan!

Olen Hanna-Leena. Kuten kuvieni perusteella saatat huomata, rakasta liikkua luonnossa! Kokonaisvaltainen hyvinvointi on minulle muutenkin tärkeää ja siihen panostan myös omassa arjessani. Toisten auttaminen on kiinnostanut minua jo pienestä pitäen. Alle kouluikäisenä isosisarukseni kirjoitti puolestani hänen Ystäväni –kirjaansa haaveammatikseni lastenhoitajan. Matkan varrella mielessä kävi myös muita haaveammatteja, mutta ala pysyi pääasiassa samana. Peruskoulun jälkeen päädyin opiskelemaan ammattilukioon itseni yo-lähihoitajaksi. Koin olevani parikymppisenä vielä liian nuori työelämään, joten jatkoin opintoja sosionomiksi (AMK).

Jo opiskeluaikana tein keikkatöitä sosiaalialalla ja valmistuttuani työllistyin alalle. Kohderyhmänä lapset vaihtuivat kuitenkin nuoriksi, nuoriksi aikuisiksi ja aikuisiksi. Olen saanut tehdä ohjaus- ja valmennustyötä jo yli 20 vuoden ajan muun muassa lastensuojelussa, nuorisotalolla, vapaaehtoistoiminnassa, järjestötyössä, työpajalla, opinto-ohjauksessa, uraohjauksessa, ammatillisessa kuntoutuksessa ja esihenkilötyössä. Oman yritystoiminnan starttasin vuonna 2018.

Luonteenvahvuuksiani ovat oppimisen ilo ja uteliaisuus. Näin ollen olen innolla opiskellut ja kehittänyt itseäni. Olen muun muassa sosionomi (YAMK), ammatillinen opettaja, opinto-ohjaaja, JET, työkykykoordinaattori, LCF Life Coach, NLP Practitioner, Goal mapping Practitioner, Reiki II ja restoratiivisen joogan levon lähettiläs. Vuonna 2024 valmistun vireysvalmentajaksi. Nämä kaikki antavat viitekehyksen sille, mitä teen. 

Olen kiinnostunut ihmisten tarinoista, henkisyydestä ja itsensä kehittämisestä. Omien aiempien palautumishaasteiden sekä laaja-alaisen koulutuksen ja kokemuksen myötä ohjaus- ja valmennusotteeni on kokonaisvaltainen. Missioni on auttaa ihmisiä kohti omannäköistä ja hyvinvoivaa elämää ja työelämää.